Kispest
    Kispest
Kispest   - Föld, kert, telek
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
földmérés kertészet környezetvédelem
 
  földmérés
 
 Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Város: 1191. Budapest
Utca: Báthory utca 2. 2601
Telefon: 06 1 280-2271
Fax: 06 1 280-9235
Mobil: 06 30 922-8557
Weblap: www.andez.hu
E-mail: andez@andez.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - földmérés
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
        *  Üzlet, iroda - hitelirodák
Bemutatkozás:

Az ANDEZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság jogutódja az Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságnak, amely 1996-ban alakult.

Az ANDEZ Kft. alapítója és kispesti régióközpontja az országos hálózattal rendelkező 1ABC - Az Országos Ingatlanközvetítő Hálózatnak.

A társaság alapítói az ingatlanfejlesztésben, és -forgalmazásban jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek. Az ANDEZ Kft. ügyvezetője két évtizede foglalkozik a társaság fő tevékenységi körébe eső kérdésekkel.

Tevékenységünkben az ingatlan közvetítésen kívül számottevő az értékbecslői és tanácsadói feladatok ellátása. Ebben az ANDEZ Kft. munkatársain kívül a Kft. által foglalkoztatott szakértők (igazságügyi ingatlanszakértő, könyvszakértő, jogász, építész stb.) közreműködését is igényli.

Vállalkozunk ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos előkészítő feladatokra, a megadott célokra alkalmas ingatlanok felkutatására, a döntéshez szükséges információk beszerzésére.

Több önkormányzat részére látunk el ingatlanügyeikkel kapcsolatos szakértői és tanácsadói feladatokat, pályázatok előkészítését, lebonyolítását.

Vállalkozunk vagyonértékelésre, különböző ingatlanok (ipari-, kereskedelmi-, irodai-, és lakóingatlanok, telkek stb.) értékbecslésére, társasház alapításra, ingatlankezelésre, üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátására.

Ingatlanközvetítői tevékenységünk során arra törekszünk, hogy partnereink teljes körű kiszolgálást kapjanak. Szakismereteinkkel és tapasztalatainkkal hozzájárulunk a szerződési egyezség létrehozásához, a megfelelő szakmai hátterek igénybevételével tanácsot adunk az ingatlanügyhöz kapcsolódó pénzügyi, adózási, jogi kérdésekben. Munkánk lényeges eleme, hogy az ingatlanügyek intézése biztonságos legyen. Hiteltanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére, illetve hitelügyek intézéséhez partnereink révén segítséget nyújtunk.

2006-ban társaságunk tevékenységi körét a Generali – Biztosító Rt-vel együttműködve kibővítettük biztosításkötéssel, illetve tanácsadással is.

A társaságunknak hat főállású munkatársa van, mindegyike felsőfokú, vagy felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkezik. A társaság ügyvezetője és vezető munkatársa ingatlanközvetítői és -értékbecslői képesítéssel rendelkezik.

A munkánkhoz szükséges jogi hátteret a velünk szerződéses viszonyban lévő Harkányi és Czövek Ügyvédi Iroda (1055. Budapest, Stollár Béla utca 18. fsz. 1.) látja el.

Megfelelő irodai- és technikai háttér, jelentős saját hirdetési felület áll rendelkezésünkre.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.