Kispest
    Kispest
Kispest   - Utazás, üdülés
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
egyéb szálláslehetőség utazási irodák
panziók, hotelek
 
  utazási irodák
 
 Csep-Tours Bt.
Város: 1193. Budapest
Utca: Üllői út 266. 2716
Telefon: 06 1 347-0000
Fax: 06 1 347-0001
Mobil:
Weblap: www.cseptours.hu
E-mail: cseptours@coolmail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - utazási irodák
Bemutatkozás:

Idegenforgalmi tevékenységre alapuló cégünket Csepelen alapítottuk több éves szakmai tapasztalatunkra építve. A sikeres elmúlt esztendők eredményein felbuzdulva, - melynek egyik bizonyítékaként irodánk lett az egyetlen működő , és jól működő utazási iroda Csepelen - fiókirodánkat is megnyitottuk 2005 tavaszán Kispesten. Szolgáltatásunk lényege, a teljes utazási választék egy helyen történő feldolgozása és értékesítése. Komoly háttérrel több éves, vagy évtizedes múlttal rendelkező utazásszervezők útjait értékesítjük szerződéseink révén. Több, mint 80 utazási irodával szoros viszonteladói kapcsolatban állunk, akikkel szoros együttműködést alakítottunk ki az évek során. Természetesen csak az utazásszervező irodák által kínált árakon és feltételek mellett dolgozunk ! Semmilyen közvetítői, vagy foglalási díjunk nincs ! Sőt ! Törzs-utasainknak az aktuális akciók, kedvezmények igénybevételén túl kisebb-nagyobb ajándékokkal kedveskedünk. A szerződésekben vállalt szolgáltatás teljesítése és minősége az utazásszervező felelőssége. Mi, mint ügynökök, csak az általunk adott információk hitelességéért vállalunk felelősséget !

- Széles kínálatunkkal igyekszünk minden kedves Csepel-szigeti és kispesti utasunk igényét kielégíteni. Az utazási csomagokat partnereink legkedvezőbb ajánlatai alapján állítjuk össze !

- Az egyéni, illetve szervezett utazásokon kívül értékesítünk repülőjegyeket, kedvező BBP biztosítást kötünk, valamint nagyon jó kapcsolatunk van az egyik legkiválóbb személyfuvarozó társasággal, igényes autóbuszparkkal.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.